Squash

Martijn Zoeteman (eigenaar) squasht vanaf zijn twaalfde levensjaar. Hij heeft over een langere periode competitie gespeeld op het één na hoogste niveau van Nederland. Daarnaast heeft hij verschillende finale plaatsen behaald tijdens de Nederlandse Kampioenschappen en heeft hij meegedaan aan de Europese Kampioenschappen voor club teams. Martijn geeft al vanaf zijn 16e squash les en heeft hiervoor zijn trainers diploma behaald via Squash bond Nederland.

Hij is een dus een ervaren en gediplomeerd trainer en speelt inmiddels met zijn eigen team competitie bij Squash & Biljart Ridderkerk. Het kan dus zo maar zijn dat je top squash ziet of onverwachts tips krijgt.
Martijn kan op elk niveau les geven en haalt zowel plezier uit het aanleren als het verbeteren van jouw squash spel. Je hebt gegarandeerd meer spel plezier en een hoger niveau na de les.
Wij beschikken over zeven squashbanen waar Martijn je garandeert dat alles wat je zoekt op het gebied van squash aanwezig is. Je kunt ook bij hem zelf squashles volgen. Daarnaast organiseren wij interne competities, waarbij je zelf actief mee kunt doen.

We zijn ook altijd op zoek naar mensen die mee willen spelen in teams die meedoen op landelijk niveau.

Wij bieden professionele rackets (SAXON en OLIVER), balletjes ( DUNLOP ) en schoenen (HI-TEC) aan. Tevens  kunnen wij uw racket laten bespannen!

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Kom gewoon eens een keer langs en ervaar hoe leuk squash is!

Soccer Squash

SoccerSquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale SoccerSquash-bal op een standaard squashbaan. De bal mag maximaal één keer stuiteren en je mag de bal maximaal drie keer raken. Je mag de bal met het hele lichaam spelen met uitzondering van handen en armen.  Soccersquash is een nieuwe en snel groeiende sport welke razend populair onder de voetballers is.

Lijkt dit je leuk om een keer te proberen? Reserveer dan snel, nu tegen speciaal actietarief! Zie onze prijslijst.