Carambole Biljart

Voor de liefhebbers van carambole biljart, zoals libre, bandstoten en kader spelen hebben wij vier verwarmde biljarttafels staan van het merk Gabriels waar gebruik van kan worden gemaakt.

Er is bij ons een biljart vereniging actief is en geïnteresseerde zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij de vereniging. De biljartvereniging speelt iedere maandagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur interne competitie. Daarnaast spelen er twee teams binnen de vereniging externe competitie.

Wil je met een vaste groep (> 6 man) op vaste tijden spelen, dan kunt u bij ons gebruik maken van een gereduceerd tarief.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Pool

Voor poolliefhebbers hebben wij 10 ClashX WK pooltafels staan, waar zowel de amateurspeler als de professionele speler  een potje pool op kan spelen. 
 
Er is bij ons een pool-competitieteam actief en wij zijn altijd op zoek naar mensen die mee willen doen in teams die op regionaal en landelijk niveau spelen. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom een keer langs. 
 
Vanaf september 2013 worden er wekelijkse huistoernooien georganiseerd, die op donderdag zullen plaatsvinden. Daarnaast worden er regelmatig toernooien georganiseerd waar je je voor in kan schrijven, houd onze Facebook pagina daarvoor in de gaten!

Snooker

Voor de snookeraars onder ons hebben wij vier prachtige Riley snooker tafels staan. 

Mocht u geïnteresseerd zijn om competitie bij ons te spelen dan kunt u contact met ons opnemen.